Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Izolație Fonică tavan "Panouri"

izolare fonica subțire sau frameless a plafonului, care este utilizat pentru izolarea fonică a peretelui, de izolare a zgomotului tavan funcționează, din păcate, nu este posibil. Pentru izolarea corectă și acustică a tavanului, este posibilă numai tehnologia cadru cu ajutorul umerilor vibratori. Primul motiv pentru care este imposibil să se utilizeze structuri subțiri, fără cadre pe tavan, este un tip de zgomot. Deoarece 90% din tot zgomotul penetrantă de tavan - un accident vascular cerebral sau cum este numit zgomotului structural, este posibil doar să plătească off modele vibronezavisimymi grele, care nu au legături puternice la pereți portanți și structuri de tavan.

Alegeți un sistem de izolare a plafonului

румын эконом

Izolarea fonică - Sistem econom

Grosimea sistemului - 60 mm

рум комфорт+стандарт

Sistem de izolare fonică sub tavanul stretch - "Standard"

Grosimea sistemului - 50 mm

 

рум преемиум

Izolarea fonică a plafonului - sistemul "Premium"

Grosimea sistemului - 78 mm

 
 

Cel de-al doilea motiv pentru care un sistem de izolare acustică a plafonului acustic într-un apartament nu poate fi decât pe un cadru independent de vibrații este un dispozitiv de fixare și o siguranță. Deoarece materialul principal pentru izolarea fonică ar trebui să aibă o masă mare (materialul mai greu, cu atât mai rău pierde sunetul) sunt cel mai des folosite panouri fonoizolante, care sunt realizate din carton laminat și nisip quartz. Aceste panouri au o structură multistrat și o greutate foarte mare - mai mult de 17 kg pe m2. Un astfel de material greu trebuie să fie bine fixat pe plafon și, în acest scop, în jurul perimetrului panoului, la fiecare 15 cm este fixat cu șuruburi speciale pe profilul metalic. Dacă cadrul nu este utilizat și panourile sunt fixate direct pe tavan, de exemplu, la dibluri sau ancore, vor exista prea multe găuri perforate, care pot degrada numai izolația fonică în încăpere; va avea o conexiune tare cu podele rulante.

Звукоизоляция потолка шумоизоляция потолка Звукоизоляция перекрытий

După ce ne-am dat seama că izolarea fonică a tavanului poate fi doar cadru și are o grosime de 6 până la 10 cm, trebuie să alegeți sistemul necesar și o anumită compoziție de materiale. Primul lucru pe care trebuie să-l decideți care va fi finisarea plafonului. Dacă după lucrările de izolare fonică va exista un plafon stretch, puteți alege sistemul "Economy" sau "Standard". La finisarea plăcilor de ipsos este mai bine să alegeți sistemul "Standard +" sau "Premium"

Izolați plafonul de izolare fonică
Sistemul de izolare fonică a cadrului protejează împotriva zgomotului produs de aer și a impactului. Poate vorbiți, strigați sau sunetul televizorului, călcând și așa mai departe. Grosimea unui design este de 6 până la 10 cm.

шумка потолка потолок и звукоизоляция материалы для звукоизоляции потолка

 

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4