Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Sistemul de izolare fonica tavan FT-1

Plafon suspendat este format din 50 de mm de camera de aer, vata minerala cu densitatea de 60 kg/m3, material TECSOUND SY 70, stabilită între două foi de gips-carton cu grosimea 12,5 mm fiecare. Design fixează cu ajutorul unor vibrosuport drept. Pentru pereți sistemul de boxe este din caramida, vata minerala cu o densitate de 40 kg/m3, material TECSOUND SY 70 și două foi de gips-carton cu grosimea 12,5 mm fiecare.
 Rw Plafonul 51 dB
 Rw Zid 55 dB 

Sistemul izolarea fonica a tavanului constă din acoperirea TECSOUND SY 70 între două foi de gips-carton, și este absorbită de material (de exemplu, vata minerală), care se așează în aer aparatul de fotografiat. Designul păstrează fulare, care reduce semnificativ transmiterea vibrațiilor

фт1

 

 1. Suprapunerea plăcii
 2. Strat de ipsos
 3. Camera de aer de 50 mm
 4. Suspendate Profile Holders
 5. TECSOUND SY 70
 6. Vată minerală de 50 mm, pl. 60 kg / m3.
 7. 2 x 12.5 mm foaie de gips carton
 8. Caramida goale de 14 cm.
 9. Vată minerală 50 mm, pl. 40 kg / m3.
 10. Bandă de cauciuc

 

INSTALLATION TECSOUND

TECSOUND SY 70
Materialul TECSOUND SY 70 trebuie atașat la plăcile de ipsos după cum urmează:
1) Asigurați-vă că suprafața este curată, uscată și, de preferință, tencuită. În timpul lucrărilor de restaurare, asigurați-vă că tencuiala este în stare bună, suprafața apo este netedă

2) Puneți o placă de gips-carton pe orizontală pe platformă.

3) Așezați ruloul de material TECSOUND SY 70 peste el astfel încât lățimea rolei să se potrivească cu gips-carton. Asigurați-vă că 1 cm de material iese din fiecare parte.

4) Răsuciți ruloul, îndepărtați treptat filmul de protecție. Asigurați-vă că materialul este întotdeauna paralel cu foaia de gips-carton.

5) Tăiați tot excesul de material.

6) Instalați plăcile de ipsos cu material TECSOUND SY 70 astfel încât materialul să se afle între prima placă de gips și structura principală (vezi figura).

Fixarea pe plafon.

фт11

Fixare la podea.

1фт1

 

Comparativă grafic de izolare fonică în tavan.

график фт1

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4