Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Sonoplat Standard


SonoPlat este un panou grea subțire constând dintr-o foaie extrudată din fibre de lemn care formează un cadru dens. Structura internă a panourilor este umplută cu umplutură minerală fin dispersată de cea mai înaltă calitate. Panourile SonoPlat sunt materialele cele mai populare și eficiente în izolarea fonică. Cu o masă mare de 13-13,5 kg (18 kg / m²) și o grosime relativ mică (12 mm), au un indice de izolare fonică record Rw = 38-42 dB.Proprietățile și structura panourilor le fac multifuncționale: absorb și izolează zgomotul pe toate benzile de frecvență, reduc transmiterea vibrațiilor și elimină "punțile" sonore. Astfel de multifuncționalitate face ca panourile SonoPlat să fie eficiente în combaterea atât a zgomotului aerian cât și a zgomotului structural (șoc). SonoPlat este un material ecologic care constă din componente naturale, datorită căruia este universal în instalare și este utilizat în sisteme de cadru și fără cadru pentru izolarea fonică a încăperilor de toate tipurile și scopuri.

 

Structură

  • Foi extrudate din fibre de lemn (formează un panou rigid cu o structură internă pe mai multe niveluri)
  • Suprafață de cuarț fin minerală (absoarbe sunetul, dă o masă mare)

 

Scop și aplicare SonoPlat [Sonoplat] poate fi montat fie pe sisteme de rame, fie direct pe suprafețe izolate bine pregătite (egalizate și pregătite). Sonoplat este folosit ca strat în construcția de sisteme subțiri de izolare fonică a pereților, pardoselilor, tavanelor pentru a crește eficiența acestora în toate tipurile de camere, inclusiv copii.

 

Izolație fonică Sonoplate Standard: - Partiții interioare încorporate - sisteme de plafon suspendate - Zidurile. Poate fi instalat fie direct pe perete, fie pe un profil sau o rază de lemn - Paul. Pot fi așezate direct sub podeaua finală - Podele intermediare și pereți în case din lemn - Podiumuri - Constructii de scene muzicale - Ecrane de izolare acustică - Camere pentru echipamente industriale zgomotoase (motoare, pompe, frigidere, generatoare etc.) - Mine de ridicare - nișe pentru instalații acustice - Cutie pentru electricieni și corpuri de iluminat

 

Dimensiune

Lungime: 1,2 m

Lățime: 0,6 m

Grosime: 12mm

Greutatea panoului: 13 kg

Suprafața panoului: 0,72 m²

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4