Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Sisteme de izolare fonică pentru cinematografe

 

Cистема для звукоизоляции кинотеатров CN-1

Sistem de izolare fonică a cinematografelor CN-1

Sistem cinematografic foarte eficient

Система звукоизоляции кинотеатров LUX

Система звукоизоляции кинотеатров LUX

Sistem de izolare fonică pentru cinematografe cu cameră de aer

Vizionarea de filme și documentare, precum și emisiuni TV și spectacole vă vor aduce mult mai multe emoții dacă imaginea colorată este însoțită de un sunet la fel de impresionant. Pentru a obține sunetul cel mai clar și mai frumos, veți avea nevoie de materiale pentru izolarea fonică a cinematografelor din Kiev. Pentru a obține efectul dorit, acestea trebuie utilizate în complex. Compania noastră vă oferă mai multe soluții pentru a asigura izolarea fonică a spațiilor în care va fi vizionat filmul. Sistemul de izolare fonică a cinematografului trebuie să îndeplinească două funcții importante:

să nu lăsați sunetele exterioare din exterior, de exemplu, de pe străzi din încăperea următoare sau din camera obișnuită
nu lăsând să sune, asigurând astfel nu numai sunet excelent, ci și confort pentru cei care sunt în prezent în afara camerei.
În casele de locuințe private casetele sunt adesea echipate. Acesta nu este un sistem de mai multe boxe, ci o cameră separată în care este instalat un televizor sau un ecran, un sistem de sunet și un anumit iluminat. Acustica de izolare fonică nu ar trebui să fie mai puțin eficace decât sistemele convenționale.

 
Materiale de izolare fonică a cinematografiei
Pentru ca izolația sala cinematografului să fie la un nivel înalt, se fac de obicei pereți despărțitori între camere cu o cameră plină cu vată minerală absorbantă a sunetului. În plus, membranele de izolare fonică sunt utilizate. Ele reflectă zgomotul sonor transmis prin aer. Lana minerală absorb cel mai mult sunetul, membranele îl reflectă, fără a trece mai departe.

Toate materialele de izolare fonică pentru cinematograf, sunt testate în mod special, același lucru se aplică soluțiilor finale. Costul materialelor prezentate pe site-ul nostru este destul de acceptabil pentru toate regiunile din Moldova, inclusiv pentru Chișinău.

Materialele pentru izolarea fonică a cinematografului pot fi utilizate cu ușurință în camerele vizitate de copii. Toate componentele structurilor sunt netoxice, nu emit vapori nocivi sub influența soarelui. Noi garantăm calitatea și durabilitatea materialelor utilizate și a soluțiilor.

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4