Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Sistem fin "Standard + "

Sistem de izolare fonică fără pereți standard
Grosime - 31 mm, RW = 59-61 dB.

стандарт + румын

Izolarea fonică a peretelui cu ajutorul tehnologiei fără cadru "Standard +" vă permite să eliminați zgomotul în aer (conversații, sunetul televizorului) cu 80-85%.

Materiale pentru izolarea fonică a peretelui.
Grosimea structurii 31 mm, se adaugă la peretele existent de la 11 la 12 dB.

 

Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены от детских криков

INSTALARE

Materialele pentru izolarea fonică a peretelui pot fi montate cu propriile mâini!
Cum se face instalarea?

1. Stofa de pâslă atașată la perete cu o cantitate mică de adeziv sau material de etanșare.


тонкая бескаркасная звукоизоляция
2.Panourile de izolare fonică și fonică sunt atașate la perete printr-un strat de amortizare instalat utilizând dibluri acustice, care sunt introduse în orificii care au fost forate printr-un panou din perete.
тонкая бескаркасная звукоизоляция
3.Capacul diblului acustic este ușor încastrat și izolat de contactul direct cu placa de gips-carton (fibră de gips) cu ajutorul unui material de etanșare.
4.mbinările și îmbinările joncțiunii panourilor la podea, pereți și tavan sunt umplute cu un material de etanșare cu o spatulă sau cu un pistol de montare, de preferință nu mai devreme de 24 de ore după instalare. Panourile de îmbinare sunt lipite cu bandă autoadezivă.
5.Fixarea stratului de finisare pe suprafața panourilor de izolare fonică se efectuează cu șuruburi autofiletante universale de 5 × 25, cu armătură de îmbinare folosind un dispozitiv de etanșare punctuală. 

 

Acest design protejează de zgomotul aerului la 85-90%. Potrivit pentru toate tipurile de pereți, dar pereții trebuie să fie netede.

 

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4