Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Sistem de izolare fonică a pereților despărțitori interiori PI-4

Partea interioară, care constă din vată minerală de 50 mm cu o densitate de 40-60 kg / m3, materialul TECSOUND SY 70 pe o parte a peretelui despărțitor și două foi de ghips cu o grosime de 12,5 mm pe fiecare parte.

Rw 48 dB

Un design alternativ al PI-3 cu o grosime mai mică a partiției. Folosirea de la două părți de la TECSOUND SY 70 asigură o izolare fonică ridicată de zgomotul de aer din toate domeniile de frecvență. Acest design este ideal pentru birourile pereților despărțitori interiori.

 

Система звукоизоляции межкомнатных перегородок PI-4

1.

Placă de gips-carton de 1,12,5 mm

2. Bandă din cauciuc

3. TECSOUND SY 70

4. Vată minerală 50 mm, suprafață 40-60 kg / m3.

5. Pardoseala

6. Șapă de nivelare

7. Spumă de polietilenă - Teksilen 5 mm

8. Placa de podea

INSTALLATION TECSOUND

TAPE DE CAUCIUC
Înainte de a instala profilul de ghidare al cadrului, acesta trebuie atașat în jurul perimetrului benzii de cauciuc rezistent la zgomot. Pe toată suprafața benzii trebuie să fie în contact cu profilul.

TECSOUND SY 70
TECSOUND SY 70 trebuie atașat la o foaie de gips-carton după cum urmează:
1) Așezați o placă de gips-carton orizontal pe platformă.
2) Împingeți o rolă de material TECSOUND SY 70 pe partea superioară a acestuia, astfel încât lățimea rolei să coincidă cu lățimea gips-cartonului. Asigurați-vă că 1 cm de material iese din fiecare parte.
3) Desfaceți ruloul, îndepărtați treptat filmul de protecție. Asigurați-vă că materialul este tot timpul paralel cu foaia de gips-carton.
4) Tăiați tot excesul de material.
5) Instalați plăcile de ipsos cu material TECSOUND SY 70 astfel încât materialul să se afle între prima placă de plăci de ipsos și structura principală (vezi fig.).

Plafonul de montare

PL-4_1

 

PL-4_2

 

p4-2

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4