Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Sistem de izolare fonică a pereților despărțitori interiori PI-1

Sistem de izolare fonică a pereților despărțitori interiori PI-1
Compartimentul intern, care constă din vată minerală de 50 mm cu o densitate de 40-60 kg / m3, materialul TECSOUND SY 70 pe o parte a peretelui despărțitor și două foi de gipscarton de 12,5 mm pe fiecare parte.

Rw 51 dB

Utilizarea TECSOUND SY 70 cu gips-carton crește considerabil protecția împotriva sunetelor de joasă frecvență. Folosind un strat de izolație viscoelastic între o foaie de gips-carton și un profil elimină podul de sunet dintre cele două materiale.

Система звукоизоляции межкомнатных перегородок PI-1

 

1. Placă de gips-carton de 2 x 12,5 mm

2. TECSOUND SY 70

3. Bandă din cauciuc

4. Vată minerală 50 mm, suprafață 40-60 kg / m3.

5. Pardoseala

6. Șapă de nivelare

7. Spumă de polietilenă - Teksilen 5 mm

8. Placa de podea

INSTALLATION TECSOUND

TAPE DE CAUCIUC.
Înainte de a instala profilul de ghidare al cadrului, acesta trebuie atașat în jurul perimetrului benzii de cauciuc rezistent la zgomot. Pe toată suprafața benzii trebuie să fie în contact cu profilul.

TECSOUND SY 70
1) Așezați o placă de gips-carton orizontal pe platformă.
2) Împingeți o rolă de material TECSOUND SY 70 pe partea superioară a acestuia, astfel încât lățimea rolei să coincidă cu lățimea gips-cartonului. Asigurați-vă că 1 cm de material iese din fiecare parte.
3) Desfaceți ruloul, îndepărtați treptat filmul de protecție. Asigurați-vă că materialul este tot timpul paralel cu foaia de gips-carton.
4) Tăiați tot excesul de material.
5) Instalați plăcile de ipsos cu material TECSOUND SY 70 astfel încât materialul să se afle între prima placă de plăci de ipsos și structura principală (vezi fig.).

Plafonul de montare

PL-1_2

 

p1-2

PI1

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4