Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Sistem de izolare fonică a cinematografelor CN-1

Cистема для звукоизоляции кинотеатров CN-1

Produsele utilizate în acest sistem:
Izolație fonică Tecsound SY 70
Tecsound 70 Membrană de izolare fonică
Izolație fonică membrană Tecsound FT 75
Tehnologia acustică absorbantă din bumbac
Bandă de cauciuc 50 mm
Vibrofixe pe tavan Vibrofix SP
Vibrofix Liner Profile
Vibrofix CD
Izolație fonică PPE 75 mm
 

 

 

Placă de pardoseală
Placă de beton
Vată minerală 50 mm (densitate 48 kg / m3)
TECSOUND SY 70
Profilul metalic
ghipsocardon
Amortizoare de vibrații de plafon
Blocuri de beton
Strat de ipsos
Bandă de cauciuc (50 mm)
TECSOUND FT 75
Vată minerală de 20 mm (densitate 120 kg / m3)
Teksilen 5mm
TECSOUND 70
Pardoseala
Sistemul de izolare fonică CN-1 constă în măsuri cuprinzătoare pentru izolarea fonică a pereților, a tavanelor și a podelei. Acest principiu al izolației fonice se numește "cameră în cameră". Datorită acestei soluții, căile indirecte de penetrare a zgomotului sunt eliminate complet și se obține efectul maxim al izolației fonice.

În primul rând, pentru a implementa un astfel de sistem, este necesar să se proiecteze podeaua plutitoare. În acest caz, pe placa de pardoseală sunt așezate două materiale: vată minerală de înaltă densitate și membrană izolatoare fonică TECSOUND 70 sub formă de bol. După aceea, se introduce o șapă de beton în așa-numitul "castron". În acest fel se formează o podea independentă, vata acustică asigură protecție împotriva zgomotului de impact, iar membrana oferă protecție împotriva aerului.

Alături de pereții și tavanul montantului de podea dezlănțuit. Zidul de izolare fonică din sistemul CN-1 este alcătuit din două cadre independente, umplute cu vată acustică și acoperite cu două straturi de sandwich GCR + TECSOUND SY 70.

Două tipuri de membrane sunt utilizate pentru izolarea fonică a plafonului: TECSOUND FT 75 și TECSOUND SY 70. Prima este lipită direct pe placa de pardoseală, fiind simțită în partea superioară. Apoi, lăsați spațiul de aer, care este utilizat în mod eficient pentru a stabili comunicații (ventilație, electricieni). Apoi, cadrul, care este atașat la placa de podea cu ajutorul umerilor de izolare a vibrațiilor, este umplut cu lână acustică. Și etapa finală este instalarea celui de-al doilea tip de membrană - TECSOUND SY 70 între două plăci de gips.

Izolarea fonică ridicată a camerei, corecția acustică și echipamentele de înaltă calitate reprezintă o garanție a sunetului de înaltă calitate.

Descrierea materialelor sistemului și alternarea acestora.

Pereți (grosime = 153,4 mm)

Rw = 75 dB

Sistemul de compartimentare între cinematografe (camere unde sunt necesare niveluri ridicate de izolare fonică și acustică). Compartimentul este format din două plăci de vată minerală de 100 mm, din fibră de sticlă de 70 kg / m3, două straturi de material TECSOUND SY 70 între două plăci de ghips de 12,5 mm fiecare, camera de aer TECSOUND FT 75 și 300 mm.
Rw = 71 dB

Blocuri de beton + 2 panouri cu densitate minerala 60 kg / m3 + Tecsound SY 70 + gips carton + densitate minerala 5 cm 40 kg / m3 + Tecsound SY 70 + gips carton 12,5 mm.

Este foarte important să nu permiteți nicio conexiune rigidă între structura existentă a tavanului / podelei și a gipsului.

Etaj (grosime = 123 mm)

Baza (placă) + vată minerală de 20 mm cu densitate de 120 kg / m3 + Tecsound 70 + Teksilen 10 mm + 70/80 mm placă de beton + pardoseală.

Placa de beton este instalată pe o "podea plutitoare". Este important să evitați orice contact rigid între perete și peretele existent. Pentru a face acest lucru, este necesar să instalați o membrană de 10 mm Texilen de-a lungul peretelui cel puțin până la înălțimea nivelului de acoperire a pardoselii finale.

Plafonul (grosime = 243,7 mm)

Placa existentă Tecsound FT 75 + 200 mm este umplută cu o densitate minerală de 60 kg / m3 + placă de gips de 12,5 mm + placă de gips Tecsound SY 70 + 12,5 mm.

Plafonul acustic este atașat plafonului existent cu dispozitive de fixare suspendate.

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4