Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Sistem carcas "Premium"

Cele mai bune pereți de izolare fonică - sistemul "Premium"
Grosimea - 80 mm, RW = 70-72 dB.

каркас премиум готовый вариант румын

Cea mai bună izolare fonică pentru pereți - sistem cadru "Premium". Izolarea fonică a peretelui folosind tehnologia "Premium" vă permite să eliminați zgomotul în aer (conversații, sunetul televizorului) cu 98% și zgomotul de impact cu 95%.

Materiale pentru izolarea fonică a peretelui.
Grosimea structurii este de 80 mm, adaugă peretele existent de la 20 la 22 dB.

 

Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены от громкой музыки Звукоизоляция стены от громкой музыки Звукоизоляция стены от тренажеров
Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены студии звукозаписи Звукоизоляция стены от лифта

INSTALARE

Sistemul de perete cu izolație fonică "Premium" poate fi montat cu mâinile tale!

Instalarea izolației fonice a peretelui:

 


2.Pentru a reduce transmiterea zgomotului structural în punctele de prindere a profilului de ghidare, se utilizează o mașină de spălare Vibro 8 × 18 cu o treaptă de 600 mm. Atunci când se utilizează o mașină de spălat de decuplare cu vibrații Vibro 8 × 18, diametrul găurii în profilul pentru unghiul diblurilor trebuie să fie de 10 mm.
3.Peretele lateral al profilului de ghidare și capătul profilului plafonului sunt lipite cu o bandă de amortizare.. 
4.Profilele de tavan sunt instalate cu un pas de 400-600 mm. Montarea pe perete se realizează cu montanți de perete izolanți cu vibrații cu un pas vertical de 600 mm. Cavitatea interioară a cadrului este umplută cu material de absorbție a sunetului.
5.Folosind șuruburi autofiletante GM 3.5 × 30, cadrul este acoperit cu panouri de izolare fonică. Panourile din rândul următor sunt fixate în raport cu rândul anterior, în apropierea suprafețelor adiacente (pereți, podea, tavan).

 
6.Capacul șurubului este ușor încastrat și izolat de contactul direct cu folia frontală folosind un material de etanșare.

 
7.Locurile de îmbinări și articulații ale joncțiunii panourilor la podea, pereți și tavan sunt umplute cu agenți de etanșare. Racordurile panourilor sunt umplute cu etanșant utilizând o spatulă sau pistol de fixare, de preferință nu mai devreme de 24 de ore după instalare. Panourile de îmbinare sunt lipite cu bandă autoadezivă.
 
8.Finisarea feței unui design este făcută printr-un strat dintr-o plăcintă din gipscarton. Foaia de față este fixată cu șuruburi autofiletante GM 3.5 × 35 pe profilul ramei, cu armarea articulației prin intermediul unui dispozitiv de etanșare de îmbinare.

 
Acest design protejează împotriva zgomotului produs de aer și șocuri. Potrivit pentru toate tipurile de pereți.
Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4