Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Izolarea fonică carcas a peretelui "Premium PM-4"

Carcas sistem de izolare fonică între apartamente ramificații "Premium PM-4"

Perete despărțitor, care constă din două panouri de vata minerala cu o densitate de 40-60 kg/m3, material TECSOUND SY 70 și două foi de gips-carton cu grosimea 12,5 mm pe fiecare parte. Rw 58 dB Sistem dual pentru izolare pereți despărțitori în MULTIPLEX cu indici înalți de izolare fonică și zgomot de absorbție. Este compus din două panouri independente din vată minerală și două foi de gips carton pe fiecare parte. Material TECSOUND SY 70 este utilizat pe ambele părți pentru o mai bună de bruiaj de zgomot. Sistemul este eficient și la frecvențe joase.

пм 4

 

1.Finisaje de absorbție a sunetului

2. 2 x12,5 mm foaie de gips-carton

3. Banda flexibila din cauciuc

4. TECSOUND SY 70

5. Vată minerală 75 mm, пл. 40-60 kg/m3.

6. Parchetul

7. Garnituri pentru izolarea vibrației sapa

8. Spumă de polietilenă

9.Suprapune

INSTALAREA TECSOUND

BANDA FLEXIBILA DIN CAUCIUC Înainte de a instala de ghidaj profil de cadru, de la el trebuie să fie atașat în jurul perimetrului звукоизоляционная cauciuc banda. Pe toata suprafata banda trebuie să intre în contact cu profilul. TECSOUND SY 70 Material TECSOUND SY 70 trebuie să se atașează la foaia de gips-carton, după cum urmează:

1) Pune o foaie de gips carton orizontal pe pardoseală.

2) Descompus rola de material TECSOUND SY 70 partea de sus a acesteia, astfel încât lățimea rolei a coincis cu o lățime de gips-carton. Să se asigure că pe fiecare parte acționează la 1 cm de material.

3) Descompus rola, treptat, scoate folia de protecție. Asigurați-vă că materialul tot timpul a fost în paralel o foaie de gips carton.

4) Taie tot excesul de material.

5) Instalați gips-carton cu material TECSOUND SY 70 prin urmare, pentru a însuși materialul a fost între prima foaie de gips carton și de bază de construcție (vezi fig.).

Fixarea la tavan.

пмм4

 

Fixarea la podea.

ппм4

 

 Grafic izolată fonic.

PM4-2

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4