Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Izolarea fonică a peretelui (Carcas) "Premium PM-1".

Perete despărțitor format din dublu 46 mm design, în mijlocul căreia fiecare parte panou din vată minerală (izolație) cu o densitate de 40 kg/m3, TECSOUND® SY 70, înregistrat la interior dublu o foaie de gips carton cu grosimea de 13 mm, care, de asemenea, plasate pe ambele părți.

Rw 56 dB

Structură dublă design deosebit de eficient atunci când este necesar ridicat de izolare între încăperi. Este folosit în principal ca un total de șicane între o sală de conferințe și camere de hotel.

1

 

 

  1. 13 mm foaie de gips-carton
  2. TECSOUND® SY BANDA 50
  3. TECSOUND® S 70 Izolare (50 mm; пл. 40 kg/m3)
  4. Parchetul
  5. Garnituri pentru izolarea vibrației sapa
  6. TEXSILEN PLUS 5 MM
  7. Plita de suprapunere

     
 INSTALAREA TECSOUND®

1. TECSOUND® SY BANDA 50.

Înainte de a instala de ghidaj profil de cadru, de la el trebuie să fie atașat în jurul perimetrului звукоизоляционная banda TECSOUND® SY BANDA 50. Pe toata suprafata banda trebuie să intre în contact cu profilul.

2. TECSOUND® S 70

Material TECSOUND® S 70 trebuie să se atașează la foaia de gips-carton, după cum urmează:

1) Pune o foaie de gips carton orizontal pe pardoseală.

2) Descompus rola de material TECSOUND® S 70 pe partea de sus a gips-carton, astfel încât lățimea rolei a coincis cu o lățime de gips-carton. Să se asigure că pe fiecare parte acționează la 1 cm de material.

3) Descompus rola, treptat, de a scoate de protecție film. Asigurați-vă că materialul tot timpul a fost în paralel o foaie de gips carton.

4) Taie tot excesul de material. 5) Instalați gips-carton cu material TECSOUND® S 70 prin urmare, pentru a însuși materialul a fost între prima foaie de gips carton și de bază de construcție (vezi fig.).

 

Fixarea la tavan.

крепление к потолку

 

Fixarea la podea.

крепление к полу

 

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4