Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Izolația fonică acustică a peretelui "Standard TR-2"

Partea constă dintr-o cărămidă pe exterior și în mijlocul  se află tencuiala ,materialului aplicat TECSOUND SY 70, 40-60 kg / m3 de vată minerală cu densitate și două foi de gips carton de 12,5 mm grosime fiecare. 

Rw 55 dB

Peretele despărțitor este utilizat pentru reconstrucția clădirilor rezidențiale. Grosimea acestui sistem este redus semnificativ, iar eficiența este ridicată.

 

тр-2

 

1. Stratul de tencuială
2. Caramizi goale (14 cm)
3. TECSOUND SY 70
4. Bandă din cauciuc
5. Vată minerală 50 mm, pl. 40-60 kg / m3.
6. Foaie de gips-carton de 2 x 12,5 mm
7. Pardoseala
8. Șapă de nivelare
9. Polietilenă spumată - Texilene 5 mm
10. Placa suprapusă
INSTALLATION TECSOUND

Înainte de a instala banda de cauciuc ghid profilul de cadru, pentru ca el să fie atașat în jurul perimetrului a benzii de cauciuc izolat fonic. Întreaga zonă a benzii trebuie să fie în contact cu profilul.

TECSOUND SY 70

TECSOUND SY  70 Material pentru a fi atașat la gips carton urmează: 1) Așezați foaia de gips carton orizontal pe platformă. 2) Descompune TECSOUND SY rola 70 de material pe partea de sus a acesteia, astfel încât lățimea rolei să coincidă cu lățimea de gips carton. Asigurați-vă că reliefează din fiecare latură de 1 cm de material. 3) Aranjarea rola îndepărtarea treptată a filmului protector. Asigurați-vă că lucrurile tot timpul a fost paralelă cu foaia de gips carton. 4) Se taie orice material în exces. 5) Instalați gips carton cu TECSOUND materialul SY 70, astfel încât materialul în sine a fost între foaia întâi gips-carton și structura de bază (vezi fig.).

Fixarea la tavan.

 

тр2

Fixarea la podea.

2тр

 

Grafic izolată fonic.

uhfa

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4