Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Izolarea fonică a pereților "Membrana"

Această pagină listează opțiunile de instalare sisteme de izolare fonica pentru pereti. pereți suplimentari fonoabsorbante cu membrană Tecsound are o foarte mare parametri de izolare acustică, acestea nu sunt voluminoase și nu cresc în mod semnificativ grosimea pereților în același timp. Trebuie să înțelegem că, de asemenea, să se ocupe de zgomotul din spatele peretelui, este necesar nu numai pentru a face izolare fonica a peretilor, dar, de asemenea, posibil, pereții care închid și chiar tavanul. membrană minerală acustică Tecsound permite crearea o barieră eficientă a sunetului în aer, crește amortizarea elementelor structurale și reduce în mare măsură pătrunderea zgomotului în camere adiacente. Atunci când se utilizează izolație grele din membrane minerale Teksaund aveți pereți subțiri și eficiente de izolare fonică.

Система звукоизоляции межквартирных перегородок TR-1

"Izolarea fonică a peretelui "Standard + TR1"

Creșterea semnificativă a izolației fonice 

Система звукоизоляции межквартирных перегородок TR-2

Izolația fonică acustică a peretelui "Standard TR-2"

Sistem de izolare fonică a partițiilor între apartamente

Система звукоизоляции межквартирных перегородок PM-1

Izolarea fonică a peretelui (Carcas) "Premium PM-1".

 

Система звукоизоляции межквартирных перегородок PM-2

 

Izolarea fonică fără carcas a peretelui "Premium PM-2"

 

Împărțirea a două zidărițe din cărămidă și membrane cu pâslă

Система звукоизоляции межквартирных перегородок PM-4

Izolarea fonică carcas a peretelui "Premium PM-4"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dezvoltarea dinamică a urbanizării în Republica Moldova, precum și în întreaga lume, contribuie la o creștere a numărului de surse de zgomot . Ea nu poate rămâne fără atenția noastră, pentru că izolarea slabă a pereților în apartament ne amenință cu nevroze, schimbări în ritmul sistemului digestiv, dureri de cap, tulburări de memorie, probleme cu percepția culorilor.

În plus față de aceste fapte, trebuie menționat faptul că societatea modernă de construcție este acum livrarea pe scară largă de case în funcțiune, fără a le executa în capitonajul interior. Această abordare doar exacerbeaza problema descrisă mai sus.

„Pereți izolare fonică preț Moldova“ - o astfel de cerere intră proprietarului de internet de cutii „goi“ apartamente. În mod firesc, deoarece cazul rar ca acesta va fi un specialist în acustică și izolarea fonică a structurilor de construcții guru. Adesea, această alegere devine o problemă, deoarece materialele profesionale pe criteriul de „cost-calitate“ este dificil de evaluat, în acest caz, criteriile decisive sunt complet diferite.

După analizarea situației din complex, trebuie remarcat lipsa de transparență în cadrul de reglementare. Acest aspect, în ciuda creșterii zgomotului de fond, dezvoltatorii sunt, de exemplu, capitala (și nu numai), reducând cererile în raport cu structura. Astfel, se va motiva în continuare proprietarii de acasă cumpăra materiale pentru izolarea fonică a pereților din Chișinău sau în alt oraș, respectiv. 


    
Cunoașterea tipurilor de zgomot, vă puteți proteja de aceasta calitate maximă

1. Zgomotul aerului (sunete animale, vorbitori, zgomot de mașină, radio, televiziune etc.)
2. Percuție zgomot (munca unui burghiu, perforator și sunete cauzate de lucrul la suprafață sau prin suflare pe perete, pe podea, mutarea elementelor de mobilier, pași)
3. Zgomotul structural (vibrațiile conductelor de aer, țevilor, vibrațiilor unei structuri de structură etc.)
4. Zgomotul acustic (Echo în camere neechipate și neechipate)

Izolarea fonică în apartament, în primul rând, prevede o atenție specială combaterii tipurilor de Zgomotul aerului prin aer și a Percuție zgomot.

    
Comert cu materiale pentru izolare fonică a pereților în apartament pe piața din Chișinău și în alte orașe ale țării noastre este reprezentată de o gamă largă de producători. Dar, de multe ori există o situație care materialul, care trebuia să se ocupe de un cumpărător dovedit izolare și numirea „izolare pentru pereți“ să-l este irelevant. Acest fapt necesită o abordare mai aprofundată la alegerea materialului. 

Detalii care studiază piața de consum este, de asemenea, se confruntă cu problema de materiale de eficiență scăzută sau cea mai mare grosime a acestora la indicatori de eficiență mai mare. siguranța mediului la alegerea materialelor de izolare acustică - unul dintre principalele criterii, astfel încât să nu ar trebui să acorde o atenție doar la costul lor.

 

 

Izolarea fonică excelentă - ceea ce este necesar pentru aceasta?

 

  • Plasticitatea - materialele de plasticitate ridicată contribuie la un nivel ridicat de izolare fonică.
  • Greutate - cu ponderea materialului, izolaţia fonică este mai eficientă.  
  • Nu există poduri de sunet în timpul instalării.
  • Mai multe straturi - cu cât sunt mai multe straturi, cu atât este mai bine izolarea fonică. 

 

Când instalați sisteme de izolare fonică din catalogul nostru, trebuie să respectați cu strictețe instrucțiunile de utilizare și instalare pentru a preveni apariția podurilor de sunet.

Aveți grijă de sănătatea dvs., iar tăcerea și sunetul vor fi furnizate de materiale izolate fonic TECSOUND!

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4