Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Sistem fin "Econom"

 

Sistem fin  fara carcas "Econom"

Grosime 26 мм, RW = 55-57 дБ.

ЭКОНОМ готовый румынский

Izolarea fonică a peretelui cu ajutorul tehnologiei fără rame "Econom" vă permite să eliminați zgomotul din aer (conversații, sunetul televizorului) cu 70-75%.

Pentru ziduri rezistente la zgomot.
Grosimea construcției este de 26 mm, adăugând peretele existent de la 5 la 7 dB.

Звукоизоляция стены от громких разговоров Звукоизоляция стены от громкого телевизора

MONTAJ

Fara carcas sistemul de izolare fonica perete "Econom" se poate monta cu propriile mâini!

Cum se face montarea?

1.De izolare fonică panourile sunt fixate pe perete cu ajutorul acustice dibluri , care se pre-forate prin panoul de orificii în perete.
Бескаркасная звукоизоляция стены
2. Capacul dopului acustic este izolat ușor și izolat de contactul direct cu plăcile din gips carton (fibre de gips) cu ajutorul dispozitivului de etanșare S.

3. Îmbinările și îmbinările panourilor la podea, pereți și tavan sunt umplute cu sigiliu cu o spatulă sau pistol de montaj, de preferință nu mai devreme de 24 de ore după instalare. Îmbinările panourilor sunt lipite cu bandă autocolantă  Tape.
4.Fixarea de finisare de placare de stratul de la suprafața de izolație cu panouri universale se realizează cu șuruburi 5 × 25 cu intensificarea conexiunii cu ajutorul punctul aplicarea de adeziv .

Acest design protejează de zgomot aerian la 70-75%. Potrivit pentru toate tipurile de pereți, dar pereții trebuie să fie netede.

 

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4