Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Izolație Fonică tavan Tecsound

Izolare fonica tavan

Eficiente de izolare fonica a plafonului în Moldova.

Una dintre cele mai acute probleme pentru locuitorii din mediul urban este zgomot de la vecinii de sus. Și motivul pentru acest lucru este slaba izolare fonica în casele de locuit. Un anumit tip de clădiri, care ar fi depășit alte nivelul de izolare nr. Așa cum "subtile locuri" există și în cărămidă, și în bloc, prefabricate și chiar în monolitic de construcții. Toate tipurile de construcții reunește o problemă — lipsa de izolare fonica междуэтажного se suprapun.

DE UNDE VINE ZGOMOTUL?

Zgomotul care se raspandeste prin intermediul междуэтажное suprapunere este de 2 tipuri:

  • impact;
  • aerian.

Este diferit de zgomot în modul acustic de expunere de la care se suprapun. Joc instrumente muzicale, de mare volum inclus televizorului este zgomot aerian. Un sunet puternic, împreună cu aerul ajunge la suprapunere, care cauzează fluctuațiile sale. Tam-tam în urmă și împiedică proprietarii cea mai apropiată de apartament. La acțiunea mecanică asupra suprapunere apare lovire de zgomot. De multe ori o sursă de zgomot este de mers pe jos de vecinii săi de pe podea, circulația canapea, scaune și așa mai departe Exact acele acțiuni care nu pot fi "interzice" să facă. 

  • EXISTĂ O MODALITATE DE A SCĂPA DE ZGOMOT ÎN PARTEA DE SUS? Pentru a uita de astfel de нарушителях liniște nevoie de izolare fonica a plafonului în apartament. De multe ori, la chișinău casele se stabilesc acustice suspendate de design. Cea mai eficientă și cea mai obișnuită metodă de a proteja împotriva zgomotului este gips-cartonul. Și pentru substraturile pentru plăcile gipsokartonnye puteți folosi:
  • minerală sau din bazalt vata;
  • material Tecsound;
  • felt; pâslă

De izolare a plafonului în apartament se face cu ajutorul auxiliare sisteme de tavane:

tavanul extensibil agățat

tavanul extensibil

Система звукоизоляции потолка FT-1

Sistemul de izolare fonica tavan FT-1

 

Система звукоизоляции потолка FT-2

Sistemul de izolare fonica tavan FT-2

MODERNĂ ȘI EFICIENTĂ SOLUȚIE DE  TECSOUND

 TECSOUND Vă va scuti de zgomotul enervant al vecinilor de sus. Izolare fonica a tavanelor extensibile la Chișinău se efectuează de către specialiști profesioniști. Oferim moderne și eficiente soluții.

De ce noi? O chestiune de confort este important pentru fiecare persoană și suntem gata să-l ofere. Noi ținem cont de toate dorințele și de a crea proiecte individuale. De asemenea, vom folosi exclusiv ecologice și de calitate, dense, izolare fonică materiale pentru izolare fonica tavan, vata minerala, gips-carton, cauciuc bandă și alte materii prime.

 

TECSOUND oferă eficiente și soluții moderne la costuri accesibile. Uitați de zgomotoase vecinii dată și pentru totdeauna!

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4