Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Izolare fonica podea Tecsound

Izolarea fonică a pardoselilor

Система звукоизоляции пола S-1

Sistemul de izolare fonică S-1

Protecție foarte eficientă împotriva zgomotului cauzat de șocurile de uz casnic

Система звукоизоляции пола S-2

S-2 sistem de izolare a podelei

Izolație fonică cu un strat izolator sub șapă plutitoare

Система звукоизоляции пола S-3

S-3 sistem de izolare a podelei

 

Система звукоизоляции пола FT 75

Sistem de izolare fonică FT 75

Sistem de pardoseală plutitoare acustică acustică

 

Tăcerea confortabilă a apartamentului - accesibilă și ușoară
Confortul în apartament depinde de modul în care este izolat de sunetele străine. Izolarea fonică în apartament poate fi utilizată pentru tavan, pereți și podea. Prin urmare, ar trebui să cumpărați materiale de izolare fonică pentru podeaua de la Kiev și să aplicați măsuri eficiente pentru a absorbi și reduce întreaga gamă percepută și audibilă de frecvențe de sunet și vibrații. Măsurile de izolare fonică vizează eliminarea a patru tipuri de zgomot:

percuție (mobila în mișcare, lovind zidul, sunetul treptelor);
aer (voci ale vecinilor, muzică tare, semnale de trafic, lătrat de câini);
(vibrații ale conductelor, arbori de ventilație, scări, ascensoare);
acustice (ecouri ale spațiilor goale).
Izolarea fonică a pardoselii din apartament poate fi efectuată folosind diferite tehnici de construcție. În plus față de opțiunile clasice de izolare fonică a pardoselii, care este folosirea vatei minerale acustice, a betonului și a șapei uscate, substraturile fonoizolante din materiale sintetice spumante (spumă de polistiren, spumă poliuretanică, polipropilenă propilenă și spumă de polietilenă) Structura materialelor spumante conține un număr mare de bule umplute cu aer, creând o barieră densă și eficientă pentru trecerea undelor sonore. Substratul de absorbție a zgomotului din Molov este utilizat pentru a monta pardoseli prefabricate, cum ar fi parchetul, podelele laminate, plăcile masive.

Dacă cumpărați materiale pentru izolarea fonică a podelei în apartament, puteți reduce semnificativ timpul de așezare a pardoselii, pentru a obține o absorbție eficientă și a reduce toate tipurile de zgomot. Prețurile pentru materialele de izolare fonică a pardoselii din Moldova depind de materialul sursă, grosimea, densitatea, caracteristicile de absorbție a zgomotului

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4