Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Panouri izolate fonic

Panel PhoneStar - Eco (Eco)
Panourile sunt unul dintre cele mai populare și eficiente materiale pentru izolarea fonică.

 

 
Detalii
Panel PhoneStar - duplex (Duplex)
Panou izolant fonic umplut cu nisip quartz fin dispersat.
Detalii
Panel PhoneStar – Triplex
Proiectate pentru instalare rapidă și ușoară, precum și pentru (montarea directă) a sistemelor de izolare fonică subțiri.
Detalii
Panel PhoneStar - Quadrex (Quadrax)
Panouri subțiri din tablă presată din fibre de lemn cu structură ondulată, umplută cu nisip de cuarț. Ele sunt utilizate ca un strat în construirea de sisteme subțiri de izolare fonică a pereților, podelelor, plafoanelor pentru a-și îmbunătăți eficiența în toate tipurile de încăperi.
Detalii
SoundGuard Standart
Panoul SoundGuard Standart este un material unic, inovator dezvoltat de inginerii companiei "Soundproof European Technologies", cu cele mai bune caracteristici de izolare fonică din clasa sa. Panourile oferă o reducere multiplă a energiei șocului și a energiei undei de zgomot a aerului în întreaga gamă de frecvențe.
Detalii
SoundGuard ЭкоЗвукоИзол

Panou Eco soundproof este un material inovator rustic inovator. Servește ca element principal în construcția de structuri izolate fonic. Panourile oferă o reducere multiplă a energiei șocului și sunetului valului în întreaga gamă de frecvențe. Acest rezultat se realizează datorită consistenței vâscoase elastice masive, multistrat, și a particulelor de umplutură libere, fără legătură.
Detalii
Sonoplat Standard
Sonoplat [SonoPlat] sunt panouri grele subțiri, constând dintr-o foaie presată din fibre de lemn care formează un cadru dens. Structura internă a panourilor este umplută cu umplutură minerală fin dispersată de cea mai înaltă calitate. Panourile Sonoplate Standard sunt unul dintre cele mai populare și eficiente materiale pentru izolarea fonică. Cu o masă mare de 13 kg (16,7 kg / m²) și o grosime relativ mică de 12 mm, se înregistrează o izolație record de izolare a zgomotului de aer Rw = 38 dB. Dimensiunea panoului este de 1200 x 600 x 12 mm
Sonoplat Combi
Sonoplat [SonoPlat] Combi este proiectat pentru instalarea rapidă și ușoară (montare directă) a sistemelor de izolare fonică subțiri. Panourile Sonoplate Kombi au margini pliate pe patru laturi, ceea ce permite o îmbinare precisă a plăcilor, fără crăpături la articulații. Sonoblots Combi este folosit ca strat în construcția de sisteme subțiri de izolare fonică a pereților și pardoselilor pentru a-și îmbunătăți eficiența în toate tipurile de încăperi. Dimensiunea panoului este de 1200 x 600 x 22 mm
Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4