Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Membrane izolate fonic

Tecsound SY70

Tecsound SY este o membrană elastică subțire autocolantă, bazată pe aragonitul mineral natural având o polimeri de înaltă greutate specifică și legați. Aragonitul este un polimorf natural al carbonatului de calciu și principalul constituent al calcarului și marmurei. O astfel de compoziție asigură elasticitatea membranei Texund ss 70 la o densitate de suprafață record (6,9 kg / m2) cu o grosime mai mică de 4 mm.
Detalii
Tecsound 2FT-80

Tecsound 2FT 80 este un material profesionist universal cu trei straturi, compus din două straturi de pâslă acustică și un strat de membrană viscoelastică Tecsound. Folosit ca strat de amortizare a zgomotului, de izolare fonică și vibrații, în sisteme complexe, profesionale, rezistente la zgomot. Este utilizat în construcția de pereți despărțitori de două straturi de bloc de spumă, cărămizi ușoare și sticlă spumă. Este montat pe pereți și plafoane pentru a construi structuri de izolare fonică, placare și plafoane suspendate. Tecsound 2FT 80 este convenabil și eficient cu izolație în sistemul de tavane întinse. Este, de asemenea, folosit izolat pentru a oferi confort acustic în spații specializate și industriale.
TECSOUND SY 50
Tecsound SY este o membrană elastică subțire autocolantă, bazată pe aragonitul mineral natural având o polimeri de înaltă greutate specifică și legați. Aragonitul este un polimorf natural al carbonatului de calciu și principalul constituent al calcarului și marmurei. O astfel de compoziție asigură elasticitatea membranei Texund ss 50 la o densitate record de 5 kg / m2 la o grosime de 2,6 mm.
Detalii
Tecsound FT 75
Tecsound FT75 [Tecsound FT 75] este un material multifuncțional combinat constând din fibre sintetice (pâslă) și o coajă viscoelastică (membrană Tecsound). Se utilizează ca izolație a conductelor de canalizare și a canalizării, a sistemelor de ventilație, a aerului condiționat și a alimentării cu apă a zgomotului structural (corp). 
Este folosit atât în ​​domeniul construcțiilor civile și industriale, precum și facilități specializate: de înregistrare a sunetului și de film studiouri, cluburi de noapte, cinematografe, mall-uri, facilități sportive, restaurante și alte absorbant de zgomot, sunet-dovada și un strat de amortizare a vibrațiilor în sistemele complexe, profesionale izolate fonic .. Este utilizat în construcția de pereți despărțitori de două straturi de bloc de spumă, cărămizi ușoare și sticlă spumă. Montat pe pereți și plafoane înainte de construcția de structuri de izolare fonică, placare și plafoane suspendate.
Detalii
Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4