Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Sistem fin "Premium"

Izolare fonică fără perete "Premium +"
Grosimea este de 35 mm, RW = 62-64 dB

премиум готовый румынский

Materiale pentru izolarea fonică a peretelui din apartament - sistemul "Premium +" RW = 62-64 dB

 

Materiale pentru izolarea fonică a peretelui.
Grosimea structurii este de 35 mm, adăugând peretele existent de la 12 la 14 dB.

 

Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены от детских криков Звукоизоляция стены от громкой музыки Звукоизоляция стены от громкой музыки

INSTALARE

Ferestrele izolate fonic "Premium" pot fi montate cu mâinile tale!

Cum se face instalarea?

1. Substratul de amortizare este presat pe panou sau atașat la perete cu o cantitate mică de adeziv sau material de etanșare,


тонкая бескаркасная звукоизоляция
2.Panourile de izolare fonică și fonică sunt atașate la perete prin substrat folosind dibluri acustice, care sunt ciocanate în găurile perforate prin panoul de perete din perete.
тонкая бескаркасная звукоизоляция
3.Capacul diblului acustic este ușor încastrat și izolat de contactul direct cu placa de gips-carton (fibră de gips) cu ajutorul unui material de etanșare.
4.Îmbinările și îmbinările joncțiunii panourilor la podea, pereți și tavan sunt umplute cu un material de etanșare cu o spatulă sau cu un pistol de montare, de preferință nu mai devreme de 24 de ore după instalare. Panourile de îmbinare sunt lipite cu bandă autoadezivă.
5.Membrana este rulată din spatele grinzii și două materiale sunt atașate simultan pe perete. Fixarea la suprafața panourilor de izolare fonică se realizează prin utilizarea de șuruburi universale de frezare de 3,9 × 25 cu armătură de îmbinare cu ajutorul aplicării de etanșare la fața locului.

 

Acest design protejează împotriva zgomotului în aer cu 90-95%. Potrivit pentru toate tipurile de pereți, dar pereții trebuie să fie netede.

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4