Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Izolație Fonică

Panouri izolate fonic
Panouri subțiri din tablă presată cu structură ondulată, umplute cu nisip de cuarț. Acestea sunt folosite ca strat în construcția de sisteme de izolare fonică subțiri pentru pereți, podele, plafoane pentru a îmbunătăți eficiența în toate tipurile de încăperi. Panourile oferă o reducere mai mare a șocului și a sunetului de undă pe întreaga gamă de frecvențe. Acest rezultat este obținut printr-o consistență vâscoasă elastică, masivă, multistrat și particule libere libere nelegate.
Detalii
Membrane izolate fonic
Membrane izolate fonic subțiri, utilizate în toate construcțiile, structuri încastrate și fără rame
și sisteme de izolare fonică (sub formă de strat), în cazul în care se utilizează
plăci GCR, GVL, LSL, OSB, etc pentru îmbunătățirea
caracteristicilor de izolare fonică.
Detalii
Plăci de absorbție acustică
Plăcile acustice din bazalt, fibre discontinue și din poliester sunt folosite ca strat de absorbție a sunetului în cadrul plăcilor de perete și placări, plafoanele izolate fonic suspendate, suprapunerile din lemn interfloor, podele flotante, structurile de absorbție a sunetului și ecranele acustice, plafoanele acustice întinse
Detalii
Dispozitive de fixare cu izolație la vibrații

Vibro-suspensiile sunt utilizate în construcții pentru instalarea tavanelor, pereților, pereților despărțitori, a plafoanelor acustice suspendate, a construcțiilor plutitoare, pentru izolarea prin vibrații a conductelor rețelelor de utilități, a canalelor de ventilație, a instalațiilor de suspensie și a echipamentelor industriale.
Detalii
Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4