Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Izolație Fonică a peretilor de compartimentare "Membrana"

 

Izolarea fonică a pereților despărțitori interiori
Construcțiile din ghips sunt adesea folosite în locuințe și apartamente moderne. Dintre acestea, destul de des există partiții sau pereți din acest material. După cum arată practica, astfel de partiții fără pregătire suplimentară nu pot asigura nivelul necesar de izolare fonică. Pentru a obține izolarea fonică a pereților despărțitori din gips carton, este necesar nu numai să achiziționați materiale de construcție standard, ci și să achiziționați materiale specializate pentru izolarea fonică și fonică.

Система звукоизоляции межкомнатных перегородок PI-1

 

Sistem de izolare fonică a pereților despărțitori interiori PI-1

Membrana viscoelastică îmbunătățește izolarea fonică la frecvențe joase

 

Система звукоизоляции межкомнатных перегородок PI-2

 


Sistem de izolare fonică a pereților despărțitori interiori PI-2

Eficiența designului mărește senzația de absorbție a sunetului

 

Система звукоизоляции межкомнатных перегородок PI-3

 


Sistem de izolare fonică a pereților despărțitori interiori PI-3

Compartimentul ocupă puțin spațiu și prezintă o eficiență ridicată.

 

Система звукоизоляции межкомнатных перегородок PI-4

 


Sistem de izolare fonică a pereților despărțitori interiori PI-4

Sistem subțire de separare interioară

 

 

Tipuri de materiale pentru izolarea fonică
Înainte de a cumpăra partiții de gips-carton izolate fonic în Moldova, trebuie să înțelegeți tipurile de materiale utilizate. Pentru a combate zgomotul industrial din uz casnic și nu prea puternic, putem recomanda următoarele tipuri de materiale:

absorbția sunetului - undele sonore sunt pur și simplu absorbite, nu sunt reflectate și răspândite. Materialele de acest tip au o structură poroasă, nu se tem de temperaturi scăzute, sunt ușor de asamblat. În plus, acestea sunt costuri destul de acceptabile, ceea ce vă va optimiza costurile.
izolarea fonică - vibrațiile sonore nu sunt absorbite, ci reflectate. Materialele speciale pentru izolarea fonică fac posibilă obținerea unui efect maxim cu o pierdere minimă de spațiu. Materialele de construcție standard, cum ar fi caramida sau betonul, care au și proprietăți de izolare fonică, sunt mai greoaie și au dezavantaje.
Materialele de izolare fonică descrise mai sus sunt aproape întotdeauna utilizate împreună, se pot completa reciproc.


Materiale specializate pentru partiții
Izolarea pereților din pereți din plăci de gips-carton depinde de sursa de zgomot. Tipurile de zgomote transmise prin aer (muzică tare, strigăte etc.) pot fi îndepărtate, de exemplu, cu ajutorul materialelor cu densitate ridicată, elasticitate în combinație cu materiale fibroase.

Izolarea fonică a pereților interiori într-o casă din lemn poate fi realizată prin utilizarea următoarelor materiale specializate:

vata de sticla - in conditii moderne nu este folosita des, dar in acelasi timp are caracteristici excelente pentru rezistenta si elasticitate
vata minerala - caracteristici excelente de absorbtie a sunetului, in timp ce este de remarcat si ca acest material nu arde.
Teksaund membrane specializate.
Izolarea fonică a pereților despărțitori din gips-carton interior comandate în Moldova, în special la Chișinău, destul de des, costul întregului proiect este determinat de materialele utilizate și de sfera lucrărilor viitoare

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4