Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Izolarea fonică - Sistem econom

Tavane izolate fonic - Sistem economic
Grosime - 71 mm, RW = 57-62 dB

румын эконом

Materiale pentru izolarea fonică a plafonului. Grosimea structurii este de 71 mm, se adaugă de la 7 la 12 dB la tavanul existent.

Звукоизоляция потолка от детских криков Звукоизоляция потолка от детских криков Звукоизоляция потолка от детских криков Звукоизоляция потолка от детских криков Звукоизоляция потолка от громкой музыки Звукоизоляция потолка от громкой музыки
Звукоизоляция потолка от шума мебели Звукоизоляция потолка от бега и прыжков

INSTALARE

Instalarea sistemului de plafon "Economy":

1. Suporturile tavanului izolat cu vibrații din seria Vibro sunt montate cu șuruburi M6 pe tavan folosind ancore metalice. Este posibil să folosiți alte elemente de fixare. Dacă distanța dintre tavan și tavanul care urmează a fi montat depășește lungimea montantului care protejează împotriva vibrațiilor, sunt utilizate știfturi M6. Dispozitivele de fixare extremă sunt montate la o distanță de cel mult 150 mm de pereții din jurul perimetrului.

2.De-a lungul perimetrului cu ajutorul unei benzi de amortizare, profilurile de ghidaj sunt atașate temporar pe pereți.
3.Peretele lateral al profilului de ghidare este lipit cu o bandă de amortizare. Primul nivel al profilelor de plafon este instalat cu un pas de 600 mm peste profilele de ghidare și este fixat cu un șurub de autoizolare.
4.Al doilea nivel al profilelor plafonului este instalat în trepte de 400 sau 600 mm și este atașat la profilele primului nivel utilizând un conector pe două niveluri. Capătul profilului plafonului celui de-al doilea nivel este fixat cu o bandă de amortizare.
5.După montarea ramei, unghiile diblurilor sunt îndepărtate din profilele de ghidare.
 
6.Cavitatea interioară a cadrului este umplută cu material de absorbție a sunetului.
 
7.Gamblele trifazate GM 3, 5 × 25 sunt atașate la panourile izolate fonic. Rama este acoperită cu panouri într-o mișcare în raport cu rândul anterior, aproape de pereți. Un panou de 1200 mm × 450 mm necesită cel puțin 15 șuruburi.

 
8.Capacul șurubului este ușor încastrat și izolat de contactul direct cu folia frontală folosind un material de etanșare. Îmbinările dintre panouri și articulațiile joncțiunii pe pereți cu ajutorul unei spatule sau a unui pistol de montare sunt umplute cu agenți de etanșare, de preferință nu mai devreme de 24 de ore după instalare. Articulațiile panourilor sunt lipite cu bandă adezivă.

 
9.Căptușeala de finisare a structurii este realizată în două straturi: primul strat este din fibră de gips sau gipscarton, cel de-al doilea fiind din gipscarton. Prima foaie cu care se confruntă este fixată cu șuruburi autofiletante GM 3.5 × 35 pe profilul ramei cu armarea articulației cu ajutorul aplicației de etanșare la fața locului.

 
10.Stratul de finisare al plăcii de gips este fixat de un șurub auto-filetat GM de 3,5 × 45 la profilul carcasei, cu întărirea conexiunii cu folia de fibre de gips cu ajutorul unui dispozitiv de etanșare punctuală.
Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4