Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Izolarea fonică a perete despărțitor "Standard"

Grosime 100 mm, RW = 52-54 dB.

ro эконом

Pentru izolarea fonică a unui perete interior într-un apartament - sistemul "Standard" RW = 52-54 dB.

Separatoare de sunete izolate fonic
Materiale de izolatie fonica pentru pereti despartitori. Grosimea compartimentului este de 100 mm, indicele de izolare acustică este de 52 până la 54 dB.

Звукоизоляция потолка от детских криков Звукоизоляция потолка от детских криков Звукоизоляция потолка от детских криков Звукоизоляция потолка от детских криков Звукоизоляция потолка от громкой музыки Звукоизоляция потолка от громкой музыки
Звукоизоляция потолка от шума мебели Звукоизоляция потолка от бега и прыжков

INSTALARE

Instalarea partițiilor de izolare fonică:

1. Pe perimetrul viitoarei construcții, profilele de ghidaj sunt atașate la podea, pereți și plafon, cu o bandă aplicată anterior la capătul profilului lipit pe profil.


2.Pentru a reduce transmiterea zgomotului structural în punctele de prindere a profilului de ghidare, se utilizează un decuplare a vibrațiilor.
3.Peretele lateral al profilului de ghidare și capătul profilului rafturii sunt lipite cu o bandă de amortizare a benzii.
4.Profilele de stoc sunt instalate cu un pas de 400-600 mm. Cavitatea interioară a cadrului este umplută cu material de absorbție a sunetului.
5.Folosind șuruburi autofiletante de 3,5 × 25, cadrul este acoperit cu panouri izolate fonic. Panourile sunt montate într-o razbezbeku față de rândul anterior, aproape de suprafețele adiacente (pereți, podea, tavan), fără goluri.
6.Capacul șurubului este ușor încastrat și izolat de contactul direct cu gips-cartonul cu un material de etanșare.
7.Locurile de îmbinare dintre panouri și îmbinări ale joncțiunii la podea, pereți și tavan cu o spatulă sau pistol de montaj sunt umplute cu agenți de etanșare, de preferință nu mai devreme de 24 de ore după instalare și lipite cu bandă cu bandă autoadezivă.
8.Căptușeala de finisare a structurii este realizată în două straturi: primul strat este din fibră de gips sau gipscarton, cel de-al doilea fiind din ghipsocardon. Prima foaie cu care se confruntă este fixată cu șuruburi autofiletante de 3,5 x 35 la profilul ramei, cu armarea articulației prin intermediul unui dispozitiv de etanșare aplicat în puncte.
9.Stratul de finisare este fixat cu șuruburi universale 5 × 45 de auto-filetare pe folia de fibre de gips cu armare a îmbinării cu ajutorul aplicației de etanșare la fața locului. Este important să evitați penetrarea șuruburilor de auto-înțepare în cadrul metalic al structurii.

 

Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4