Izolare fonica,vibro izolare
confort si eficienta

Sistem carcas "Standard"

Pereți izolați fonic "Standard"
Grosimea - 73 mm, RW = 69-71 dB.

каркас стандарт готовый вариант румын

INSTALARE

Sistemul de perete cu izolație fonică "Standard" poate fi montat cu mâinile tale!

Instalarea izolației fonice a peretelui:

1. Pe perimetrul viitoarei construcții, pe podea, pe pereți și pe tavan sunt atașate profiluri de ghidare cu bandă de amortizare preliminară.


2Pentru a reduce transmisia zgomotului structural la punctele de prindere ale profilului de ghidare, se utilizează un decuplat de vibrații de 8 × 18 cu o înălțime de 600 mm. Când se utilizează o șaibă vibrată de 8 × 18, diametrul orificiului din profilul pentru cuiul de diblu trebuie să fie de 10 mm.
3.Peretele lateral al profilului de ghidare și capătul profilului plafonului sunt lipite cu o bandă de amortizare Band.
4.Profilele de tavan sunt instalate cu un pas de 400-600 mm. Montarea pe perete se realizează cu montanți de perete S cu rezistență la vibrații, cu un pas vertical de 600 mm. Cavitatea interioară a cadrului este umplută cu material de absorbție a sunetului de la riglă.
5.Folosind șuruburi autofiletante GM 3.5 × 30, cadrul este acoperit cu panouri de izolare fonică. Panourile din rândul următor sunt fixate în raport cu rândul anterior, în apropierea suprafețelor adiacente (pereți, podea, tavan). 

 
6.Capacul șurubului este ușor încastrat și izolat de contactul direct cu folia frontală folosind un material de etanșare.

 
7.Locurile de îmbinări și articulații ale joncțiunii panourilor la podea, pereți și tavan sunt umplute cu agenți de etanșare. Racordurile panourilor sunt umplute cu etanșant utilizând o spatulă sau pistol de fixare, de preferință nu mai devreme de 24 de ore după instalare. Panourile de îmbinare sunt lipite cu bandă autoadezivă.

 
8.Strat de finisare - căptușeala structurii este realizată printr-un strat de plăci de ipsos. Foaia de față este fixată cu șuruburi autofiletante GM 3.5 × 35 pe profilul ramei, cu armarea articulației prin intermediul unui dispozitiv de etanșare de îmbinare.

 
Acest design protejează împotriva zgomotului produs de aer și șocuri. Potrivit pentru toate tipurile de pereți.
Адрес:
mun.Chișinău.Moldova
str.Petru Zadnipru 18/4